Wie is choose & Lease?

Wij, Peter en Jeroen, autoliefhebbers in hart en nieren, en oprichters van deze website. Auto’s vormen op een verjaardag altijd een goed gespreksonderwerp. Wij werden regelmatig door vrienden, kennissen en collega’s om advies gevraagd bij de aanschaf of (steeds vaker) het leasen van een nieuwe auto.

Private Lease is een abonnement voor je auto. Je betaalt een vast maandbedrag en je krijgt hiervoor een nieuwe auto voor de deur, met alle kosten behalve de brandstof inbegrepen. Dus geen onderhoud of verzekering en wegenbelasting kosten. Deze vorm van autobezit is in de afgelopen jaren explosief gestegen, en met bovenstaande pluspunten is dat ook niet zo vreemd.

We hebben van onze hobby (alle mogelijke auto gerelateerde sites afspeuren op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en autonieuws) ons werk gemaakt We zijn bij de diverse private lease maatschappijen gaan kijken, (op hun website natuurlijk) en we hebben alle vergelijkingssites doorgevlooid.

Wat ons vooral opviel bij de private lease vergelijkingssites is dat er alleen prijzen en modellen te zien zijn. Geen uitgebreide fotoreeks van het model, geen uitleg over de zaken die mensen echt belangrijk vinden. Toen ging het licht aan: Dit kunnen wij beter!

Ik, Peter, ben 1 meter 94 groot. Ik zet mijn twee zoons van 1 en drie jaar op de achterbank, neem de buggy en de verzorgingstas mee, en vertel eerlijk hoe de auto is.

Ik, Jeroen, ga vaak met mijn vriendin of met vrienden op pad naar concerten, festivals en stedentrips, echte autotests zijn dat. Onze eerlijke ervaring delen we met de lezer door middel van een leuk verhaal, onafhankelijk en kritisch waar nodig.

 

Vrouw bord nieuw

Wat je van Choose & Lease krijgt is het volgende: Een gedetailleerd verslag van een uitgebreide proefrit met de door ons getoonde automerken en modellen. Hierbij zoeken wij voor jou de meest gunstige leaseprijs. Deze zoeken wij zelf voor jou bij alle private-lease maatschappijen die het private-lease keurmerk of Private Lease Ok logo mogen voeren. Dit presenteren wij allemaal zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk.

Belangrijk voor Choose & Lease: De private lease maatschappijen op de site moeten allen het keurmerk voor private lease voeren. Zo weet jij waar je aan toe bent qua voorwaarden, klantbescherming en eventuele bedenktijd.


Wij wensen jou succes met je zoektocht!

 

Met vriendelijke groet,

Peter & Jeroen